Descoperă esența experienței tantrice printr-un masaj de relaxare

Home » Descoperă esența experienței tantrice printr-un masaj de relaxare

„Sunt un releu prin care se manifestă energia spirituală. Eu mă dau la o parte, astfel încât Ea curge prin mine și atinge Sufletul oamenilor. Le trezește sentimentul de minunare în fața Miracolului Vieții și a cine sunt ei cu adevărat, în esența Ființei lor, prin armonizarea energiilor erotice și emoționale.

Într-o lume în care sexualitatea degradată de oameni ce caută „să cumpere și să consumeˮ experiențe și produse erotice ca pe bunuri de larg consum, masajul tantric vine să aducă lumină. Recreăm Frumusețea, Magia, Unicitatea Clipei Prezente și experiența împlinitoare pentru Suflet, prin atingerea Trupului.

Relaxation massage | iTantric Bucharest
Our Tantric Masseuses | iTantric Bucharest
Discover yourself through a relaxation massage | iTantric Bucharest

Masajul tantric este o experiență unică, delicată, intimă, rafinată, de o infinită tandrețe ce-i conectează pe cel ce îl oferă și pe cel care-l primește la Sursa Iubirii Absolute. Îmi construiesc fiecare sesiune de masaj ca pe un ritual, ce se desfășoară în câmpul vibrațional special, susținut de maseur și maseuză.

Oaspetele meu pășește în acest spațiu sacru și primește masajul ca pe o ofrandă adusă esenţei spirituale din el. Prin masajul body-to-body se creează conexiunea soul-to-soul, fiecare oaspete este călăuzit prin labirintul straturilor ființei, și ajunge să aibă acces la sinele său autenticˮ.

Te invităm să descoperi esența experienței tantrice împreună cu noi: programează-te online.

Adresă

Calea Victoriei Nr.100, Etaj 3, Ap.22, București, România

Tel: +40736.368.221

Program

Luni – Vineri 12pm-12am
Sâmbătă – Duminică 1pm-12am

Suntem și pe

Salon de masaj tantric în București
Call Now Button