Experiența tantrică: atingerea

Home » Experiența tantrică: atingerea

Experiența tantrică începe cu atingerea sacră. Mâinile care ating sunt prelungirea Zeilor și Zeițelor, pe care privirile noastre nu știu să-i vadă, dar scânteia zeiască din noi știe să-i recunoască. Cel ce oferă masajul este un receptor și catalizator al energiei spirituale. El se conectează profund la ființa oaspetelui său și îl invită într-o călătorie de explorare în propriul univers lăuntric. Masajul tantric îmbină multiple elemente oferite de maseurii/maseuzele noastre:

 • Tehnicile de masaj din faza pregătitoare, inspirate din masajele clasice
 • Notele exotice preluate din masajul thai
 • Mișcările senzuale și  nuditatea
 • Activarea și modularea energiei erotice
 • Empatia, inspirația și dedicarea
The tantric touch

Ingredientul fundamental, care dă savoarea și nota specială, de unicitate formulei iTantric este atingerea pe deplin conștientăAceasta înseamnă focalizarea asupra celeilalte persoane într-un mod total, asemenea unei profunde experiențe meditative. Orice interferență mentală, emoțională sau senzorială a ego-ului maseurului și maseuzei este neutralizată, astfel încât prin aceștia curge liber energia purificatoare, vindecătoare și hrănitoare ce vine de la Sursă.

De ce este importantă atingerea

În experiența tantrică, atingerea corpului gol are un efect neașteptat de puternic în ștergerea unei condiționări culturale ce acționează adesea ca o barieră în calea exprimării depline a ființei noastre. Ne referim la ideea că trebuie să ascundem, să acoperim ceva… odată cu hainele care ne învelesc trupul.

Nuditatea înseamnă expresia reală, autentică a sufletului nostru, și totodată vulnerabilitate, curaj și dorința de a nu ne mai ascunde de noi înșine și de ceilalți. Ea reprezintă un gest profund de acceptare a propriei ființe și a stării în care ne aflăm. Este o primă provocare pentru noi la începutul experienței tantrice.

Calea tantrică este recunoscută ca o artă de a dizolva identificările sau măștile egoului cu care suntem obișnuiți să trecem prin existență:

Masaj cupluri - iTantric.ro - Salon Masaj Erotic Tantric Bucuresti relaxare
 • Roluri sociale
 • Roluri economice
 • Roluri culturale
 • Roluri religioase
 • Roluri legate de identitatea de gen

Aceste limitări ne înstrăinează de bucuria actului simplu și spontan al vieții. Renunțarea la acest prim strat de apărare declanșează deja un proces transformator, de trezire, deschidere, conștientizare. Se dizolvă zidurile și barierele pe care le-am construit ca să ne protejăm pe noi înșine de universul exterior, dar care țin prizonieră deopotrivă ființa noastră interioară, și care sunt principalul obstacol în calea comuniunii cu noi înșine și cu ceilalți.

Despre spațiul vibrațional iTantric

În spațiul vibrațional creat de maseurii și maseuzele iTantric ne simțim în siguranță, căci nu există judecată, așteptări sau presiuni. Simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Maseurul și maseuza conduc cu măiestrie un proces de alchimizare. Prin ei se manifestă forțele arhetipale masculine și feminine care:

 • Purifică
 • Echilibrează energiile la nivelul centrilor energetici și a meridianelor
 • Topesc armurile și blocajele ce pot exista la anumite nivele în corpul fizic, psiho-emoțional și mental al oaspetelui

Prin experiența tantrică, vizitatorul este ajutat să intre în contact cu propria energie erotică, să o recunoască și să o canalizeze prin propria voință și concentrare. Astfel, dobândește o nouă forță, încredere, un nivel crescut de conștientizare asupra corpului, se activează capacitatea de recuperare și centrare a energiei disipate haotic, potențialul afectiv-erotic, starea de pace și armonie interioară.

Inspirația, sensibilitatea deosebită, controlul energiilor proprii și capacitatea de conectare a maseuzelor și maseurilor noștri la stările interioare ale oaspetelui transformă fiecare sesiune într-o experiență unică, atent personalizată și irepetabilă, care depășește planul personal și accesează planul transpersonal.

Adresă

Calea Victoriei Nr.100, Etaj 3, Ap.22, București, România

Tel: +40736.368.221

Program

Luni – Vineri 12pm-12am
Sâmbătă – Duminică 1pm-12am

Suntem și pe

Salon de masaj tantric în București
Call Now Button