Practici tantrice: călătoria

Home » Practici tantrice: călătoria

Mulțumită seriilor de practici tantrice pe care le stăpânim, fiecare oaspete care trece pragul salonului nostru pornește într-o călătorie de autocunoaștere, ce-l conduce dincolo de granițele personalității și ale individualității sale. El trăiește un sentiment profund de intimitate umană și se simte învăluit de o energie liniștitoare, plină de căldură, tandrețe și compasiune rareori sau niciodată întâlnite înainte.

Viziunea tantrică valorizează energia sexuală ca fiind energia fundamentală a vieții. Aceasta circulă prin canalele și centrii energetici din corp și susține toate aspectele existenței noastre. În concepția tantrică, nu există separare între planurile fizic, mental, spiritual, social. Ele reprezintă diverse nivele și forme de manifestare ale energiei din corp, armonia dintre ele fiind esențială pentru starea de sănătate și împlinire a ființei umane. În timpul circulației ei prin trup, energia sexuală este transformată în alte tipuri de energie, inclusiv energie spirituală.

Mișcările efectuate în timpul secvențelor de masaj asigură fluidizarea acestui flux și transformarea energetică. Scopul călătoriei noastre este integrarea tuturor acestor funcții și aspecte, depășind viziunea separării dintre ele cu care suntem obișnuiți, astfel încât să trăim ca ființe unificate.

masaj erotic bucuresti

Rafinarea percepțiilor prin masajul tantric

Noi, oamenii, avem nevoie să ne întrebăm cine suntem noi ca ființe sexuale, ce înseamnă masculinitatea și feminitatea autentice, sacre, demne de respect și adorație. Prin intermediul acestor practici tantrice, ajungem să ne rafinăm percepțiile, să devenim din ce în ce mai conștienți, prezenți și receptivi la trăirile trupului, inimii și minții noastre. Această rafinare vizează și raportul dintre noi și cei din jur, ajutându-ne să fim mai empatici și generoși în primul rând cu noi înșine, iar mai apoi cu ceilalți.

Cele mai bune practici tantrice: masajul erotic body-to-body

În timpul masajului erotic body-to-body iTantric, este stimulat în primul rând simțul tactil. Pentru mulți dintre noi, este poate unul dintre cele mai puțin exersate și antrenate din viața noastră obișnuită, predominant vizuală și auditivă. Între maseur și oaspete se instalează un dialog tactil prin care pielea devine organul privilegiat de comunicare. Descoperim cum se țese un limbaj nou, alcătuit din mângâieri, într-o paletă nebănuită de forme, ritmuri și intensități. Ajungi astfel să te deschizi față de ceea ce se petrece Aici și Acum, în Prezentul continuu.

Mâna care mângâie trezește senzualitatea, ascultă reacţiile pielii pe care o atinge și ale întregii fiinţe de care se apropie. Îi simte abandonul, emoţia, plăcerea, mărturisirile sau frica, anxietatea, singurătatea, suferințele.

Treptat, ajungem să fim mai receptivi și să ne concentrăm în special pe ceea ce simțim în trup și în inimă, să identificăm dintr-o mare confuză de trăiri, anumite stări, gânduri, imagini ce ies treptat la suprafață și să le observăm cu detașare, fără să intervenim în proces.

Body to Body Masseuses | iTantric Bucharest

Sinceritatea față de sine

Fiind o călătorie care încearcă să neutralizeze schemele mentale și filtrele rațiunii, ne deschide către un spațiu al sincerității totale față de noi înșine, pornind de la această interacțiune profund senzorială și senzuală. Cuvintele pot înșela, distorsiona sau pot ridica noi paravane în spatele cărora să ne ascundem. Pielea nu minte! Este o poartă de acces la ultima fibră a ființei și la trăirile înmagazinate în celulele noastre și în străfundurile subconștientului. La acest nivel, masajul are un efect de curățare (catharsis), de reechilibrare și revigorare.

În procesul masajului, oaspeților li se pune în față o oglindă tăcută în care văd cine sunt în acel moment. Ei observă cum se destramă rând pe rând toate identificările ce formează straturile personalității lor, pentru a avea acces la nivelele mai profunde ale ființei. Astfel, ajung să simtă lăuntric cum se creează mai mult spațiu, un vid în care înfloresc trăiri, percepții și senzații noi, ce prefigurează o primenire și regenerare a ființei.

Adresă

Calea Victoriei Nr.100, Etaj 3, Ap.22, București, România

Tel: +40736.368.221

Program

Luni – Vineri 12pm-12am
Sâmbătă – Duminică 1pm-12am

Suntem și pe

Salon de masaj tantric în București
Call Now Button