Filosofia tantra și beneficiile masajului tantric

Home » Filosofia tantra și beneficiile masajului tantric

În filosofia tantra, trăirea conștientă a sexualității este văzută ca fiind cea mai accesibilă cale de evoluție spirituală. Prin ea putem atinge comuniunea deplină cu Sinele nostru. Experiența erotică devine o formă de trăire mistică, de lărgire a câmpului conștiinței și de experimentare a unor stări profunde de împlinire. 

Masajul erotic iTantric este o formă de a trăi starea de împlinire afectiv-erotică fără implicarea contactului amoros propriu-zis. Este o experiență în care învățăm să ne raportăm la energia sexuală ca fiind energia dătătoare de viață ce susține potențialul creator și generator în toate planurile existenței.

Pentru a atinge acest nivel, în primul rând este nevoie să redefinim:

  • concepția obișnuită despre sexualitate
  • rolul acestei componente în evoluția noastră ca ființe

Tehnicile de masaj

În primă fază, în timpul masajului se produce o circulație viguroasă, liberă, a energiei prin tot corpul, se refac legăturile întrerupte și se dizolvă nodurile acumulate. Într-o a doua fază, energia sexuală este transmutată: pe măsură ce se deplasează din zona sacrală, a bazinului spre piept, hrănește pasiunea, curajul și puterea de comunicare. Odată ajunsă în centrul inimii trezește starea de afecțiune și compasiune, iar ajunsă la creier, permite trăirea unei stări de relaxare, creativitate, ușurință în exprimarea ideilor, luciditate și chiar stări modificate de conștiință.

Tehnicile de masaj îți arată cum să simți curgerea propriei energii sexuale. Te ajută să observi, să controlezi creșterea și descreșterea excitării, să o canalizezi prin puterea voinței, astfel încât, în timpul unui act amoros, să poți prelungi și trăi tot mai intens plăcerea, efervescența. Până când? Până la uniunea mistică a corpurilor cu energiile creatoare ale Universului. Iar apoi tu și partenerul/partenera vă puteți conecta la acea stare unificatoare în orice moment al existenței, în afara actului amoros, să trăiți într-o stare de euforie și fericire permanente.

Ce ne învață masajul tantric:

  • Cum circulă energia prin corpul nostru
  • Să depistăm eventualele blocaje și obstacole din calea curgerii armonioase a energiei
  • Să ne auto-educăm să simțim acea stare de unificare în ființa noastră

Practică meditativă în doi

Pentru cei ce doresc să aprofundeze tehnica tantra în intimitatea locuinței lor, trăirile erotice și experiențele sexuale ajung să se transforme într-o practică meditativă în doi. Vorbim de un exercițiu spiritual, de conștientizare, prezență totală față de tine însuți, față de celălalt și de jocul polarităților masculină și feminină.

Se poate trece de la o stare de abandon necontrolat în voia impulsurilor și a valului de energie erotică ce se îndreaptă spre un orgasm exploziv cu risipirea energiei, spre observarea cu blândețe și calm a dinamicii energiilor sexuale prin corpul vostru și al partenerului în timpul actului amoros.

Pe măsură ce se relaxează și se deschid tot mai mult față de această experiență, oaspeții noștri vor putea asimila aceste procese profund transformatoare, ce se produc în timpul masajului.

În sesiunile de iTeaTalk pot aprofunda modurile concrete în care pot transpune în viața de cuplu aceste revelații, prin însușirea valorilor, principiilor și practicilor tantra. Își pot îmbogăți astfel viața amoroasă printr-o infinitate de experiențe și trăiri erotice.

Ele pornesc de la construirea în mod conștient a intimității și a armoniei cuplului, introducând masajul în fazele de preludiu și postludiu, trăind starea de orgasm generalizat în întregul trup și orgasme multiple, menținând starea orgasmatică și efectele ei minunate și în afara cadrului unui act amoros.

Adresă

Calea Victoriei Nr.100, Etaj 3, Ap.22, București, România

Tel: +40736.368.221

Program

Luni – Vineri 12pm-12am
Sâmbătă – Duminică 1pm-12am

Suntem și pe

Salon de masaj tantric în București
Call Now Button