Misiunea tantra

Home » Misiunea tantra

Misiunea tantra pornește de la ideea că noi, oamenii, trebuie să ne reamintim cine suntem în mod profund, ca ființe spirituale, angajate cu mult timp în urmă într-o călătorie de cunoaștere și perfecționare, complexă, misterioasă, fascinantă: viața. În casa iTantric, gazde și oaspeți, ne ajutăm să dăm la o parte vălurile care încețoșează percepția asupra realității despre noi înșine. 

Scopul nostru este să ajutăm clienții să vadă lucrurile dintr-o perspectivă mult mai amplă, atotcuprinzătoare. Cine suntem cu adevărat și care este misiunea noastră? Noi credem că nu suntem un trup animat de un suflet, ci un suflet care are o parte vizibilă, numită trup.Trupul este partea tangibilă a sufletului.

Misiunea tantra este aceea de a-ți oferi o călătorie tactilă de explorare a universului lăuntric prin erotism, de-a lungul căreia te vei descoperi, de fapt, pe tine.

Prin experiența unică, mereu proaspătă și surprinzătoare a masajului erotic iTantric, vei ajunge să cunoști bogăția senzorială, rafinat-spirituală și luxurianta înțelepciune a tradiției tantrice, care constituie sursa de inspirație și fundamentul modului de viață pe care îl împărtășim. 

Principiile și practicile tantrismului – printre care se numără și masajul tantric– sunt profund transformatoare și oferă răspunsuri nevoilor esențiale de regăsire, regenerare și recentrare în plan afectiv, erotic și spiritual.

100% Armonie
100% Recunoaștere
100% Valoare
100% Generozitate
100% Frumusețe
100% Iubire

Promisiunea tantra: beneficiile masajului erotic

Într-un oraș aglomerat, cu oameni adesea stresați, înstrăinați de ei înșiși din cauza agendelor mult prea încărcate și a stilului frenetic al vieții moderne, salonul nostru este un loc al LINIȘTII, în care ritmurile și prioritățile se inversează. Iată care este promisiunea tantra:

La salonul nostru, timpul se oprește în loc, masajul abolește dimensiunea spațio-temporală obișnuită și ne instalează într-un spațiu magic, în prezentul continuu, infinit și plin de pace, după care toți  tânjim.

Singura ta preocupare va fi să te deschizi, să înveți să lași la intrare orice așteptare, presiune, sau pretenție și să primești energia benefică și vindecătoare ce curge prin ființa maseuzei și/sau a maseurului.

Descoperi cine ești cu adevărat ca ființă profundă, dincolo de măștile pe care și le-ai construit. Vei deveni capabil să trăiești în mod conștient erotismul, ca poartă de acces la dimensiunea spirituală a existenței.

Intri în contact cu propriul trup în feluri noi și neașteptate. Descoperi lumea mereu simțurilor, a trăirilor intime eliberate de teamă, reprimare, prejudecăți, limite, frustrări, blocaje și obstacole ce ne țin prizonieri.

Înveți să îți cunoști mai bine femeia interioară și bărbatul interior. Înveți cum poți trezi și controla în mod armonios energia sexuală, dar și cum să reușești să fructifici imensul potențial creator pe care îl are.

Înveți să simți că ești o părticică a unui flux uriaș de energie, aflat într-un permanent proces de transformare și evoluție. Vei fi copleșit de bucuria intensă de a fi viu, binecuvântat, înzestrat cu o putere extraordinară de a fi fericit.

Aceasta este misiunea iTantric. Tu știi care este misiunea ta?

Poate că ai descoperit-o sau poate nu. Călătoria în care pornești împreună cu maseuza sau maseurul tău îți poate dezvălui o cale, un vis, un mod proaspăt de a te manifesta și a deveni parte dintr-un proces de evoluție și transformare ce îmbrățișează întreaga lume.

Adresă

Calea Victoriei Nr.100, Etaj 3, Ap.22, București, România

Tel: +40736.368.221

Program

Luni – Vineri 12pm-12am
Sâmbătă – Duminică 1pm-12am

Suntem și pe

Salon de masaj tantric în București
Call Now Button