Tantric Massage in Bucharest

Masajul tantric

O poarta catre sufletul tau!

Fa o rezervare

Tantric Massage Parlour in Bucharest

Ramai in liniste

Asculta muzica sufletului prin atingerea trupului!

Tantric Massage Salon in Bucharest

Salon de masaj tantric

Ne gasesti pe Calea Victoriei nr. 100, doar la etajul 3, ap. 22, Bucuresti

Fa o rezervare

iTantric: Salon de masaj erotic în București

Cauți un salon de masaj erotic în București? Vino la iTantric. Salonul nostru este printre puținele din țară care oferă masaj erotic specializat pentru femei, bărbați sau cupluri, ca experiență de explorare a propriei identități, a reprezentărilor despre sexualitate, formele ei de manifestare și psihologia, în general. Masajul este realizat topless sau nud, body to body, de către maseuze sau maseuri ce au studiat și practică cu succes tehnicile tantrice.

Echipa

Masajul tantric este o experiență unică și de o infinită tandrețe, ce-i conectează pe cel ce îl oferă și pe cel care-l primește la Sursa Iubirii Absolute. Maseurii și maseuzele iTantric construiesc fiecare sesiune de masaj ca pe un ritual, ce se desfășoară într-un câmp vibrațional special. Aceștia sunt pregătiți să te asculte cu atenție și să te ajute să înțelegi experiențele din timpul masajului. Ei sondează cu multă finețe și tact universul lăuntric și însoțește oaspetele în această călătorie atât cât el îi permite și este pregătit/ă să înainteze.

Serviciile salonului de masaj erotic iTantric

La iTantric, dispunem de spații generoase decorate simplu, cu gust. Stilul de amenajare delicat și intim facilitează relaxarea. În această atmosferă, oaspeții noștri sunt purtați către un loc unde intră în legătură cu interiorul lor, ca să poată înțelege ce se întâmplă cu adevărat în acest moment, aici și acum. iTantric este mai mult decât un salon de masaj erotic. Salonul nostru deschide o ușă spre un tărâm adesea necunoscut,: erotismul tantric ca formă de împlinire spirituală.

te ajutăm să descoperi cine ești tu cu adevărat, în esența ta feminină

te ajutăm să explorezi alături de noi natura ta masculină autentică

te ajutăm să îmbunătățești viața de cuplu cu ajutorul filosofiei tantrice

Uleiurile noastre naturale hidratează și hrănesc în profunzime pielea. Muzica ambientală și aroma-terapia creează atmosfera perfectă pentru o experiență unică, în compania maseuzelor și a maseurilor noștri. Putem găzdui simultan 2, 3 sau 4 ședințe de masaj individual sau de cuplu. Ai posibilitatea de a face duș înainte sau după sesiunea de masaj. Totuși, recomandăm clienților să nu facă acest lucru în următoarele 2 ore de la încheierea sesiunii, pentru a lăsa timp ființei să „asimilezeˮ în profunzime experiența, iar pielea să se bucure de efectul hrănitor al uleiului.

Fă o rezervare online

Nume și Prenume (obligatoriu)

Serviciul dorit (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Comentarii/Cerereri speciale

Data (obligatoriu)

Ora de începere (obligatoriu)

Ora de încheiere (obligatoriu)

De ce sunt benefice sesiunile de masaj 

  • Te ajută să te deconectezi
  • Te ajută să te deschizi afectiv
  • Te ajută să te descoperi
  • Te ajută să trăiești în prezent
  • Înveți să controlezi energia
  • Te simți împlinit

Call Now Button
error: Content is protected !!