[layerslider id="11"]

iTantric: Salon de masaj tantric în București

Cauți un salon de masaj tantric în București? Vino la iTantric. Salonul nostru este printre puținele din țară care oferă masaj tantric specializat pentru femei, bărbați sau cupluri, ca experiență de explorare a propriei identități, a reprezentărilor despre sexualitate, formele ei de manifestare și psihologia, în general. Masajul este realizat topless sau nud, body to body, de către maseuze sau maseuri ce au studiat& și practică cu succes tehnicile tantrice.

Echipa

Masajul tantric este o experiență unică și de o infinită tandrețe, ce-i conectează pe cel ce îl oferă și pe cel care-l primește la Sursa Iubirii Absolute. Maseurii și maseuzele iTantric construiesc fiecare sesiune de masaj ca pe un ritual, ce se desfășoară într-un câmp vibrațional special. Aceștia sunt pregătiți să te asculte cu atenție și să te ajute să înțelegi experiențele din timpul masajului. Ei sondează cu multă finețe și tact universul lăuntric și însoțește oaspetele în această călătorie atât cât el îi permite și este pregătit/ă să înainteze.

Full Body Masseses | iTantric Bucharest
Discover yourself through a relaxation massage | iTantric Bucharest

Serviciile salonului de masaj iTantric

La iTantric, dispunem de spații generoase decorate simplu, cu gust. Stilul de amenajare delicat și intim facilitează relaxarea. În această atmosferă, oaspeții noștri sunt purtați către un loc unde intră în legătură cu interiorul lor, ca să poată înțelege ce se întâmplă cu adevărat în acest moment, aici și acum. iTantric este mai mult decât un salon de masaj erotic. Salonul nostru deschide o ușă spre un tărâm adesea necunoscut, erotismul tantric ca formă de împlinire spirituală.

te ajutăm să descoperi cine ești tu cu adevărat, în esența ta feminină

te ajutăm să explorezi alături de noi natura ta masculină autentică

te ajutăm să îmbunătățești viața de cuplu cu ajutorul filosofiei tantrice

Uleiurile noastre naturale hidratează și hrănesc în profunzime pielea. Muzica ambientală și aroma-terapia creează atmosfera perfectă pentru o experiență unică, în compania maseuzelor și a maseurilor noștri. Putem găzdui simultan 2, 3 sau 4 ședințe de masaj individual sau de cuplu. Ai posibilitatea de a face duș înainte sau după sesiunea de masaj. Totuși, recomandăm clienților să nu facă acest lucru în următoarele 2 ore de la încheierea sesiunii, pentru a lăsa timp ființei să „asimilezeˮ în profunzime experiența, iar pielea să se bucure de efectul hrănitor al uleiului.

Fă o rezervare online

  Nume și Prenume (obligatoriu)

  Serviciul dorit (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Comentarii/Cerereri speciale

  Data (obligatoriu)

  Ora de începere (obligatoriu)

  Ora de încheiere (obligatoriu)

  Prin completarea acestui form ești de acord să-ți stocăm datele în baza noastră de date. Pentru mai multe informații citește Politica de confidențialitate. Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. De aceea punem accent pe siguranța sistemelor noastre și nu vom divulga datele tale către terțe părți, care intenționează să le folosească în scopuri comerciale sau de marketing.

  De ce sunt benefice sesiunile de masaj 

  • Te ajută să te deconectezi
  • Te ajută să te deschizi afectiv
  • Te ajută să te descoperi
  • Te ajută să trăiești în prezent
  • Înveți să controlezi energia
  • Te simți împlinit
  Masaj cupluri - iTantric.ro - Salon Masaj Erotic Tantric Bucuresti relaxare
  Call Now Button