Sfaturi utile pentru a reuși să te relaxezi pe parcursul acestui masaj tantric

17/09/2022

Ce poți face pentru a te relaxa pe timpul masajului tantric? Iată mai multe informații!

Sfaturi utile pentru a reuși să te relaxezi pe parcursul acestui masaj tantric

Pentru ca efectele acestui masaj tantric să poată ieși la iveală și pentru a putea fi experimentate o lungă perioadă de timp, felul în care ședințele acestuia se desfășoară au o importanță aparte. În sine, rezultatele acestui masaj tantric pot fi observate încă din timpul ședinței, dar mai mult de atât, apariția lor depinde atât de felul în care tu te raportezi sesiunii la care participi, cât și de modul în care reușești să te relaxezi, să te conectezi cu momentul și cu toată experiența de care ai parte.

Relaxarea este un factor relevant pentru parcursul acestui masaj tantric și din perspectiva tuturor efectelor aduse, ținând cont de faptul că tocmai această stare este cea care te poate ajuta să trăiești această experiență plăcută așa cum se cuvine. Fără ca relaxarea să fie prezentă, nu te vei putea bucura ulterior de rezultatele aduse de această sesiune, dar mai mult de atât, experiența nu va putea fi una unică. Acum că am înțeles de ce este important să te relaxezi în timpul acestei ședințe, iată câteva sfaturi utile care te-ar putea ajuta să te bucuri de această stare:

1. Creează atmosfera potrivită pentru tine

Pentru a te putea relaxa corespunzător pe timpul acestui masaj tantric, este relevant să conturezi acea atmosferă care este potrivită pentru tine. Atmosfera este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când discutăm despre masajul tantric, pentru că tocmai cu ajutorul acesteia poți atinge acea stare de relaxare de care ai nevoie și pe care o meriți, care să te ajute ulterior să trăiești autentic această experiență. Pentru ca atmosfera să fie favorabilă pentru tine, încearcă să personalizezi atât cât poți și atât cât ți se permite în cadrul salonului la care experimentezi acest masaj tantric. Nu exclude să faci apel la acea muzică care te ajută să te relaxezi, pentru că atât tu, cât și personalul aveți un scop comun: acela de a vă bucura împreună de efectele masajului tantric.

2. Exprimă liber tot ceea ce simți

În continuare, pentru a te putea relaxa, este important să exprimi liber ceea ce simți și ceea ce gândești. Exprimarea verbală și liberă a tuturor stărilor afective interne te-ar putea ajuta să te conectezi mai bine cu momentul acela, și mai mult de atât, te-ar putea ajuta să-ți însușezi cu ușurință starea de relaxare. Unele trăiri devin mult mai autentice abia atunci când sunt exprimate și descrise, și tocmai de aceea acesta este unul dintre criteriile de care ai putea ține cont.

3. Discută sincer cu personalul

Pentru a te relaxa corespunzător, ține cont să vorbești liber și sincer cu personalul care te va însoți pe parcursul acestui masaj tantric. Având în vedere că acesta va fi alături de tine la fiecare pas, este important să conturezi o legătură cât se poate de strânsă cu aceștia, întocmai pentru ca experiența să fie unică. Comunică fricile și grijile pe care le ai, felul în care te simți, și astfel, inclusiv personalul își va putea da seama cum te-ar putea ajuta să te bucuri de un moment plăcut.

4. Acceptă-ți starea de vulnerabilitate și toate trăirile

La fel de bine, ține cont să accepți starea de vulnerabilitate și diferitele trăiri afective resimțite în timpul acestui masaj tantric. Acceptarea lor te va ajuta să te relaxezi, să trăiești momentul și să te bucuri de experiențele autentice. În caz contrar, odată ce respingi tot ceea ce simți și gândești, momentul nu va mai fi considerat autentic.

5. Identifică factorii care te împiedică să te relaxezi

Nu în ultimul rând, ține cont să identifici care sunt acei factori care te împiedică din a te relaxa, întocmai pentru a interveni cât mai repede cu putință asupra lor. Exact ca în viața de zi cu zi, și în masajul tantric există o rezolvare și o soluție pentru orice dificutate resimțită, tocmai de aceea este important să o transmiți personalului și să vorbești deschis cu aceștia, în scopul de a ameliora situația întâmpinată.

Și iată așa te poți bucura de acest masaj tantric, de toate efectele aduse și de starea de relaxare bine meritată! Nu uita să analizezi fiecare trăire, emoție și gând apărut pe timpul acestei sesiuni – pot avea o însemnătate aparte, care ar putea prezenta interes pentru tine și pentru toate acele lucruri pe care îți dorești să le descoperi.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button