Sfaturi utile pentru prima ședință de masaj tantric

12/09/2022

Care sunt recomandările ce trebuie urmate pentru prima ședință a acestui masaj tantric? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Sfaturi utile pentru prima ședință de masaj tantric

Prima ședință a acestui masaj tantric este una dintre cele mai importante, pentru că este acel prim pas pe care îl faci în procesul de autocunoaștere, de explorare și nu numai. Mai mult de atât, prima ședință poate influența considerabil întregul parcurs pe care îl vei avea, dar și acele impresii pe care le vei contura despre această experiență, tocmai de aceea, este important să ții cont de următoarele recomandări:

1. Vorbește deschis cu personalul

Întocmai pentru a te bucura atât cât se poate de prima sesiune a masajului tantric, ia în considerare să ai o comunicare deschisă cu personalul care te va însoți în această călătorie. Fiind alături de tine la fiecare pas, înainte de toate, trebuie să te acomodezi cu personalul, pentru că, dacă nu formezi o legătură cu acesta, s-ar putea să nu te simți atât de bine în timpul sesiunii de masaj tantric. Bineînțeles, o legătură foarte strânsă nu poate fi realizată într-o singură ședință, însă alege să comunici cu personalul încă de la bun început, să-ți exprimi fricile și curiozitățile, cât și dorințele și nevoile, întocmai pentru ca experiența să fie una plăcută.

2. Nu porni experiența de la anumite așteptări

Un lucru bine de știut despre prima ședință a acestui masaj tantric? Nu trebuie să pornești cu anumite așteptări. Neîndeplinirea așteptărilor pe care le-ai format, mai mult sau mai puțin reale, poate fi și principala cauză pentru care această experiență nu este trăită pe deplin și apreciată la adevărata ei valoare. Dacă așteptările tale nu sunt îndeplinite, nu înseamnă neapărat că prima ședință nu a fost potrivită sau că este o experiență pe care nu vrei să o mai repeți – uneori, este nevoie să reanalizăm așteptările pe care le aveam, pentru a ne da seama în ce măsură puteau fi realizate.

3. Permite-ți să te simți vulnerabil

Mulți oameni fug de momentele în care se simt vulnerabili, de acele momente în care reușesc să se conecteze cu propria persoană. Pentru a te bucura de prima ședință a acestui masaj tantric, este important să-ți permiți să te simți vulnerabil. Starea de vulnerabilitate trăită și experimentată în prima sesiune a acestui masaj tantric este și cheia care te ajută să explorezi momentul în adevăratul sens al cuvântului.

4. Acordă-ți timpul de care ai nevoie

Răbdarea este cheia ședințelor masajului tantric. Pornind de la ideea că nu trebuie să pornești cu așteptări nerealiste, putem spune că nici nu trebuie să pui foarte multă presiune pe tine sau să încerci să transformi întregul moment într-unul greu de atins. Pentru a-ți îndeplini obiectivele, este nevoie de răbdare – dar mai ales, nu trebuie să te concentrezi pe trecerea timpului, ci să trăiești clipa așa cum este ea.

5. Nu renunța încă din primele minute

Chiar dacă sesiunea nu decurge exact așa cum ți-ai imaginat, nu renunța din primele minute. Până la finalul ședinței există șanse mari să descoperi ceea ce ai vrut sau să reușești să te conectezi cu propria persoană, mai mult decât ți-ai fi imaginat.

Ține cont că dorința de a renunța la această sesiune nu survine doar atunci când rezultatele dorite nu sunt îndeplinite – ci este o dorință care poate apărea chiar și atunci când informațiile și stările pe care le experimentezi sunt mult prea copleșitoare pentru tine. Dacă ți se pare că ritmul este alert, poți discuta deschis cu personalul.

6. Transformă spațiul într-unul reprezentativ ție

Atunci când urmează să înceapă prima ședință a acestui masaj tantric, orientează-te către a-ți transforma spațiul într-unul reprezentativ ție, atât cât ți se permite. Fie că alegi să aduci un obiect personal care să te ajute să te acomodezi mai repede, fie că alegi să muți câteva obiecte, după ce ai aprobarea personalului, dacă consideri că aceste acțiuni vor fi de folos, exprimă-le și încearcă să apelezi la ele.

7. Respiră și conectează-te cu momentul actual

Cea mai bună metodă de a te conecta cu timpul prezent se referă la a respira conștient. Respiră și inspiră atunci când simți nevoia, dar mai mult de atât, fă-o cât se poate de conștient, în așa fel încât să ai siguranța că te bucuri de moment și că îl trăiești și îl experimentezi în întreaga lui autenticitate.

8. Ia tot ce este mai bun din această experiență

Chiar dacă nu ți-ai atins toate obiectivele încă de la prima ședință, ia tot ce este mai bun din aceasta. Analizează tot ce ai observat și fă o centralizare, pe care o vei putea reciti de fiecare dată când simți nevoia, întocmai pentru a ajunge la acele informații de care ai nevoie. Mai mult de atât, dacă decizi să mai mergi și la alte ședințe, poți compara concluziile și observațiile pe care le-ai notat.

Dacă există anumiți factori care consideri că au perturbat liniștea și relaxarea ta din cadrul primei ședințe, nu ezita să oferi un feedback personalului care a fost alături de tine și care te-a ghidat în acest parcurs. Exprimă-te liber și spune toate dorințele și nevoile pe care le ai – fiindcă doar așa vei obține ce ți-ai propus.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button