Tehnici bine cunoscute ale masajului tantric

24/06/2022

Care sunt cele mai cunoscute tehnici ale acestui masaj tantric? Ce este bine  de știut despre aceste tehnici și ce efecte vor aduce? Iată mai multe informații!

Tehnici bine cunoscute ale masajului tantric

Nu poate fi nimic mai frumos într-o relație de cuplu, decât descoperirea reciprocă și explorarea preferințelor fiecărui partener! În sine, aceste elemente reușesc să îmbunătățească considerabil relația de cuplu, tocmai de aceea, este recomandat să faceți la toate acele metode pe care le aveți la dispoziție pentru a avea parte de această explorare, utilă atât pentru sine, cât și pentru relație.

Și dacă vrei cu adevărat să îți cunoști partenerul și să vă conectați pe cât de mult posibil, acest masaj tantric este soluția de care aveți nevoie! În cadrul acestui masaj tantric vă veți putea bucura de acea intimitate de care aveți nevoie, de relaxare și de liniște, dar și de un mediu sigur, în care să vă descoperiți reciproc și în care să vă explorați nevoile și dorințele.

Deși masajul tantric nu poate fi asociat cu cel erotic, adevărul este că acest masaj tantric îi ajută pe ambii parteneri să-și observe și cunoască vulnerabilitatea, iar în cele din urmă, sexualitatea. Și pentru că știm că ți-am stârnit curiozitatea, astăzi vom prezenta câteva dintre tehnicile acestui masaj tantric, care și-au câștigat popularitatea tocmai prin intermediul tuturor efectelor pozitive, pe care le poți observa încă din timpul sesiunii de masaj!

Tehnici cunoscute ale acestui masaj tantric

Prima tehnică despre care vom discuta? Tehnica ”unul lângă altul”! Aceasta este una dintre cele mai cunoscute tehnici ale acestui masaj tantric, tehnică care presupune că partenerii vor sta unul lângă altul. Astfel, conexiunea de care se vor putea bucura va fi la nivel atât fizic, cât și psihic. Această tehnică le permite partenerilor să se conecteze unul cu celălalt, dar și cu acea vulnerabilitate pe care o explorează chiar și individual în acele momente.

Atmosfera va fi una deschisă și optimă pentru această conexiune, pentru că veți face parte unui mediu sigur, în care veți avea deschiderea de a vă conecta reciproc. Timpul pe care îl aveți la dispoziție vă va permite să vă îmbunătățiți legătura și să vă descoperiți unul altuia preferințele și nevoile.

O altă tehnică presupune ca unul dintre parteneri să stea pe burtă, în timp ce altul stă așezat pe spatele său. Această tehnică, la fel ca și în primul caz, le permite partenerilor să se conecteze fizic și sufletește. În viața de zi cu zi, fiecare dintre parteneri aduce în relație acel bagaj emoțional pe care îl poartă, bagaj emoțional care ar putea stârni și genera anumite conflicte în relația de cuplu.

Aceste conflicte nu reușesc decât să-i determine pe ambii parteneri să se distanțeze unul de celălalt, pentru că este un moment în care, din cauza încărcăturii emoționale acumulate în timp, aceștia nu se mai aud, nu se mai observă, ci pur și simplu sunt blocați în acele trăiri negative. Tocmai din acest punct de vedere, orice cuplu are nevoie de experiența acestui masaj tantric, indiferent de vârstă sau de timpul de relație pe care îl au, pentru că îi ajută pe parteneri să se detașeze de bagajul emoțional, de trăirile personale și de acele evenimente care i-au marcat, și să se conecteze cu prezentul lor și cu toate sentimentele frumoase pe care le împărtășesc unul altuia.

Acest masaj tantric este potrivit oricărei relații?

Da, acest masaj tantric este potrivit oricărei relații! Indiferent de vârsta pe care o au partenerii, indiferent de timpul de relație pe care îl au împreună și indiferent de experiențele prin care au trecut împreună, acest masaj tantric este potrivit oricărei relații de cuplu și este soluția potrivită pentru o bună conexiune.

iTantric vă așteaptă pe tine și pe partenerul tău în această călătorie, în care vă veți putea descoperi mai mult decât ați putea crede că se poate.

Masajul tantric

Sexualitatea tantrică este o cale de autodescoperire și descoperire a partenerului, în același timp. Ne ajută să accesăm zone necunoscute din propria ființă. Învățăm să simțim o conexiune caldă și blândă la nivelul sufletului, al inimii, și în această energie profund susținătoare, luminile și umbrele lumii noastre interioare pot ieși la suprafață cu ușurință. În acest proces, simțim cum se regenerează legătura tainică cu noi înșine, cu ceilalți, cu lumea ca întreg. Totodată, percepem cu intensitate fluxul Vieții care curge prin noi.

Call Now Button